Mønt Blog med seneste nyt.

Guld har været udsat i denne uge med en masse der sælger, opstået fra vestlige handlende dumping børshandlede produkter som ETF'er og også fra fondsforvaltere, som solgte forud for udgangen af ​​et kvartal for bogførings formål.

Dog betydeligt, har den gule metal rørt det trekant målet på 1200 dollar per ounce niveau, og negativsiden tekniske mål er nået.

Investorerne er blevet skræmt af snak om amerikanske Fed "smallere" eller en reduktion i niveauet af månedlige aktivopkøb set for hver måned. Men tilspidsende (som ikke engang begyndt endnu, og måske ikke engang kan ses indtil december ifølge nogle analytikere), der ikke stramme. Det er blot starten på en pullback af Feds ultra-løs og ekstraordinære pengepolitik.

Guld investorer skal huske, at holde fysisk guld ikke blot bundet til Feds politik. Der er mange grunde til at holde guld, herunder simple diversificering af porteføljen. Udover mens Fed har indikeret, at nedtrapning af aktivopkøbene kunne begynde i år, er andre store globale centralbanker at fastholde ultra-let pengepolitik.

Bank of Japan (BOJ) har hurtled fuld fart frem med sin "tre pile" program designet til at udslette deflation. BoJ har vedtaget en pengepolitik endnu mere aggressiv end den amerikanske Fed, herunder egentlige køb af børshandlede fonde og REITs. Den Europæiske Centralbank og Reserve Bank of Australia nylig nedsætte renten. Globale likviditet er fortsat høj.

Markeder går i cyklusser og priser vil aldrig gå i en lige linje. Picking bunde i en nedtrend er farligt business. Men har denne uges sell-off i guld opnåede en vigtig teknisk mål (det nedre mål på 1.200 $). Når udgangen af ​​et kvartals salg er ovre, vil roligere hoveder bemande trading screens.

Guld investorer, der køber fysisk guld har langsigtede tidshorisonter og har sine grunde til at ville eje og holde den gule metal. Guldet er fortsat midt i en marked. Markedet kan have fundet et gulv at stabilisere sig på i denne uge. Men, måske ikke.

Trods at det er vigtigt at huske din langsigtede tidshorisont, din investerings mål og begrundelse for at holde guld. Det er fortsat en diversificering værktøj og en sikring mod en bred vifte af økonomiske forskydninger, der kan opstå i fremtiden. Disse omfatter inflation og politisk ustabilitet. Guld er et lager af rigdom og det er anerkendt over hele kloden. En regering kan ikke lave mere guld og devaluere dets værd.

Kinesiske og Indiske investorer forventes at fortsætte opbygningen af ​​deres egne personlige porteføljer af guld som i disse lande fortsætter med at vokse og flere borgere der stiger til middelklassen. Efterspørgslen efter guld vil være stor fra disse lande i de kommende år på grund det ikke har noget at gøre med den amerikanske Federal Reserve, men mere dybt er forankret i kulturelle traditioner tusinder af år gamle.

Langsigtede guld investorer vil være bedst tjent med at holde deres langsigtet perspektiv og måske endda undgå at kigge på guld priser for nu. Efter at alle, som den berømte amerikanske finansmanden JP Morgan sagde - markets vil svinge.

 

Feds = den Amerikanske regering - Google oversat artikel med tilrettet tekst.

| Svar

Nyeste kommentarer

24.11 | 07:01

Hvor kan man købe denne her ?

19.12 | 16:59

??? jeg har i går modtaget nævnte katalog, man har ikke gidet at rette prisen mellem 10 kr 2016 JS og LGS ???

14.11 | 00:55

Hej BK,

Nej, jeg køber ikke alm. danske årgangs mønter, men evt. andre mønter skillinger m.m

Men til dig og evt. andre, skriv i ''Kontakt Os'' vedr. salg

12.11 | 20:14

Køber du mønter?